Taiji og qigong spire videre i mit hverdagsliv

Jeg er blevet undervist af Thomas i 1 halvt år. Begyndte at lave taiji i 2007. Jeg begyndte på taiji og qigong af 3 hovedgrunde. For det første ønskede jeg at ændre en mega spændt krop – af fodbold og skovarbejde. En krop der konstant røg ud i skader og som osse fik disse ord med på vejen af en massør” Hvis du var et dyr var du blevet aflivet!” Den anden grund var ønsket om at få alle mine ukontrollerede tanker til at slappe lidt af med deres extreme bombardement af mit væsen.  Sidst men ikke mindst så ønskede jeg at dyrke noget i et fællesskab, hvor der var kropskontakt ala leg, dans og kamp.

Undervisning hos Thomas, Qigong Gentofte:  Mærker at når selv små og simple kropsjusteringer og holdningsændringer implementeres  så forandres  hele min tilstedeværelse i min daglige gøren og laden.

Der anvendes en træning der bla.a. bruger  konkrete eksempler fra naturen, hvor vi spejler os i træernes, buskenes, græssets o.s.v.s lette og ubekymrede væren.

Thomas er en lærer der lader det der sker komme under en ærlig og kærlig lup. Hvilket giver mig selv en unik mulighed for at reflektere og  mærke min egen krop og sinds styrker og mangler. Og således kan der blidt arbejdes videre med det..

Mængden af øvelser Thomas har i sin rygsæk synes for mig utømmeligt og af stor kvalitet.

Jeg elsker det faktum at  taijien og qigongen der praktiseres i timen bringes med ud af træningslokalet for at spire videre i mit hverdagsliv.

Lars Jensen, Søborg, Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *